21 February, 2012

Selamat bahagia dan sejahtera. Hidup yang sihat dan gembira siapa yang tak nakkan. Kena lah berusaha untuk mendapatkannya, dan sekiranya diizinkan oleh Allah maka berbahagialah kita. Sekiranya tidak, bersyukur kerana sakit juga menunjukkan Allah sayangkan kita.
4life transfer factor bukan ubat. Ia adalah booster untuk meningkat imuniti badan untuk melawan penyakit. Saya hanya hendak berkongsi maklumat dan bukan hendak memaksa sesiapa untuk membeli. Tidak semua penyakit boleh sembuh dengan hanya memakan produk 4life. Semuanya dengan keizinan Allah. Allah yang memberi kita kesihatan dan penyakit. Tetapi kita perlu berusaha dan sekiranya kita tidak mencuba kita tidak tahu samada ianya sesuai ataupun tidak. 
Ada seorang kawan yang mengidap sakit kepala berbelas tahun lamanya. Dah puas berubat ke sana sini. Hospital, klinik semua dah cuba. Tapi belum jodoh lagi untuk sembuh. Setelah mencuba 4life transfer factor, alhamdullillah sakitnya telah berkurangan.Semuanya dengan kehendakNya jua. Ramai yang telah mencuba produk ini dan ternyata ia berkesan. Boleh lihat blog dapurkakjee (upline saya) untuk lebih mengetahui berkenaan produk ini. Kalau sesiapa yang berminat boleh hubungi saya ditalian 0197741234. Boleh dapat dengan harga ahli.
"Kita berusaha, merancang dan berdoa tapi Allah yang menentukan"


0 comments:

Post a Comment